Neem contact op 020 - 683 25 92 / 06 53 90 90 90

Dagje Uit Amsterdam

Een onvergetelijk dagje uit in Amsterdam

Op zoek naar een dagje uit in Amsterdam? Dan zit u goed want Raoul Serrée biedt grappige, serieuze en actieve uitstapjes in Amsterdam. Wat dacht u van oud Hollandse spelletjes of een leuke speurtocht door Amsterdam? Sluit af met een spannend Moorddiner of een complete feestavond in Amsterdam. Ons dagje Amsterdam start altijd met een verrassende groepsfoto!

Ons dagje uit in Amsterdam zag u op TV!

Omdat wij humor combineren met orginaliteit waren wij meerdere malen op tv te zien. Dat leverde meer dan 75 video's op die u bekijken kunt op deze site. U wilt ook een leuk dagje uit in Amsterdam? Kijk dan snel verder!

Lachdag Amsterdam €36,00

Kies dit dagje uit in Amsterdam als je een origineel teamuitje zoekt! Gezien bij Man Bijt Hond. Prinses Marilène en Yolanthe Cabau gingen je reeds voor! Maak het mee in Amsterdam!

Dagje crimemovie €22,50

Dagje uit in Amsterdam waarbij je naar huis gaat met je eigen crimemovie! Opgenomen in de oude stad naar aanleiding van een echte moord. Wie weet ontmasker je meteen de dader. Met professionele...

Groepsuitje Jordaan €35,00

Dit groepsuitje in de Jordaan zag u bij Hart van Nederland! Bezoek Nico's grachtenpand en Holleeder's stamkroeg en neem uw eigen smartlappen-cd op. Ontdek de Jordaan met ons groepsuitje!

Mannendag Amsterdam €49,00

Dit dagje uit voor de mannen speelt zich natuurlijk af in de rosse buurt van Amsterdam. Inclusief meet & greet met een ouderwetse hoerenmadam. En u gaat naar huis met een heel speciaal...

Incentive Amsterdam €166,00

U zoekt een bijzondere incentive in Amsterdam? Een incentive waarbij gelachen mag worden? Raoul Serree is bekend van DWDD, Shownieuws en NOS journaal en bedenkt de meest originele incentives...

Dagje Volendam €42,50

Met een dagje Volendam heeft u een origineel groepsuitje. Inclusief Sterrenspeurtocht door het oude dorp en smartlappen zingen in een gezellige kroeg. U neemt meteen uw eigen cd op!