Neem contact op 020 - 683 25 92 / 06 53 90 90 90

Spel & Quiz Amsterdam

Activiteiten in Amsterdam

Raoul Serrée nodigt u graag uit voor een origineel dagje Amsterdam! U kent ons van TV. Bekijk de video's en maak uw keuze! Wilt u teambuilding boek dan ons Moorddiner, de weersbestendige Ik hou van Holland quiz of gaat u voor de Amsterdam pubquiz? Uiteraard met professioneel beeld en en geluid. Al onze activiteiten in Amsterdam starten met een verrassende groepsfoto!

De leukste activiteiten in Amsterdam, u zag ze op TV!

Omdat wij in Amsterdam originele activiteiten organiseren hebben we over de hele wereld publiciteit gehad. Bekijk de meer dan 70 video's op deze site en maak dan uw keuze! Het team van Raoul Serree maakt er een onvergetelijk uitje van.

Pubquiz Amsterdam €17,50

Pubquiz in rosse buurt van Amsterdam. Inclusief professioneel beeld en geluid en veel Amsterdam met Heineken/ Hazes/ Holleeder! We eindigen met karaoke. Het slechtste team krijgt straf!

Pak de Mol! €17,50

Al jarenlang een succes op TV en nu beleeft u het zelf! Ontdek oud Amsterdam en de Wallen met bizarre opdrachten op uw mobiel en ontmasker De Mol. Voor de beste prijs van Amsterdam inclusief...

James Bondquiz €15,00

James Bond komt tot leven in ons sfeervolle cafe aan de rand van de rosse buurt. Deze quiz is met professioneel beeld en geluid. Leuke combi's met Pokerworkshop en Liquidatietour!