Neem contact op 020 - 683 25 92 / 06 53 90 90 90

Ik Hou van Holland quiz Amsterdam

Wil je lol? Boek de Ik Hou van Holland quiz Amsterdam!

Ik Hou van Holland kent u van TV. Beleef dit hilarische groepsuitje in hartje Amsterdam! Bekijk de video hiernaast voor een impressie. Wij hebben professioneel beeld en geluid, discolichten en een groot scherm! Voor de beste prijs van Amsterdam! Uw spelleider is Raoul Serree en samen met de karaoke maakt hij er een feestje van! Welk team kent Holland het best?  NIEUW: geef de gemiddelde leeftijd aan voor de best passende quizversie! En voor de mannen hebben we op de wallen een speciale pubquiz Amsterdam.

Programma Ik Hou van Holland quiz Amsterdam

In het sfeervolle café aan de rand van oud Amsterdam zijn onze Ik Hou van Holland tafeltjes mooi versierd. Op een groot scherm heet Linda de Mol u welkom. De startronde van Ik Hou van Holland is meteen al geen makkelijke: venijnige vragen over sport, showbiz en Koningshuis! In de volgende ronde's krijgt u unieke beeld en geluidsfragmenten voorgeschoteld, ren naar de mic als u het antwoord weet! Daarna gaat Ik Hou van Holland verder met BN-ers uitbeelden. En herkent u de fragmenten van Soldaat van Oranje of Zwartboek? Dit groepsuitje wordt afgesloten met een blokje onvervalst karaoke zingen!

Onze Ik Hou van Holland quiz bestaat uit
1- Ik Hou van Holland vragen, 2- liedje raden, 3- BN-ers, 4- Filmpje!, 5- karaoke kontest, ronde 6- finale Ik Hou van Holland

  • flitsende spelleider Raoul Serree
  • professioneel beeld en geluid
  • humor
  • besloten deel van cafe rosse buurt met discoverlichting
  • prijs winnende team

 

Ik wil meer informatie Boek nu!