Red Light Discofeest

Bedrijfsfeest in de rosse buurt

Wij organiseren graag uw bedrijfsfeest op onze 17 eeuwse locatie. Vlak bij het CS, in het spannendste stukje Amsterdam. Na een overheerlijk buffet gaat uw avondje uit verder met onze pubquiz (groot scherm!). U kunt dat ook overslaan en meteen starten met de disco. Op onze muziekcomputer vindt u honderden nummers waar u zelf uit kiezen mag. U heeft uw eigen bar en als u wilt kunt u ook karaoke zingen. De ruimte is sfeervol Amsterdam ingericht en de mozaikenvloer komt uit een Frans kasteel. Extra: als u wilt zetten wij een flitsende danspaal op de vloer. Denk aan uw rug!

Programma Red Light Discofeest

Is uw bedrijfsfeest afgelopen dan staat u meteen midden in de bruisende stad Amsterdam. Genoeg mogelijkheden om uw avondje uit af te sluiten met een afzakkertje maar als u naar huis wilt zijn auto en trein vlakbij. Vanaf 50 personen doen we er gratis workshops pokeren en voor de dames hilarisch paaldansen bij!

Inbegrepen in dit bedrijfsfeest zit een Bourgondisch buffet:
tomatensoep, kip in kerriesaus, varkensrollade, witte rijst, aardappelgratin, gemengde salade,  brood met kruidenboter en aioli.

Overige buffetten op aanvraag.

Ik wil meer informatie Boek mijn uitje