Neem contact op 06-53 90 90 90 / 7 dagen per week

Appie Baantjermuseum

‘Een topmuseum!’ Dat zegt misdaadverslaggever Peter R. de Vries over ons Appie Baantjer Museum in hartje Amsterdam. U leest en bekijkt alles over de rosse buurt in de tijd dat Baantjer rechercheur was. Prive-foto’s & spullen van Appie Baantjer en andere oud-rechercheurs. Daarnaast Russische en Chinese uitgave’s van de C.o.c.k., manuscripten en schilderijen gemaakt door Baantjer.

 

De Wallen in de jaren 60
Raoul Serrée interviewde voor zijn boek De Wallen in de jaren 60 bejaarde penozemannen en hoerenmadammen uit de rosse buurt van Amsterdam. Voor het eerst van hun leven doen zij een boekje open en dat leverde spectaculaire verhalen op! Het boek ligt sinds oktober in de boekhandel of is te bestellen bij uitgeverij De Kring.

 

 

Het Appie Baantjer Museum aan de Warmoesstraat 66 is voor groepen 7 dagen per week op afspraak te bezoeken. De sfeervolle ruimte is uitgerust met professioneel beeld en geluid, zeer geschikt voor feesten. Wij hebben de oudste dansvloer van Amsterdam! En wat dacht u van de van tv bekende Baantjerspeurtocht? Of gaat u karaoken en Oud Hollandse spelletjes doen? Beleef de sfeer van TV met onze Hou van Holland quiz. Of gaat u voor een Moorddiner of een criminele dag in Amsterdam!