Dagje Plat Amsterdam

dagje uit met humor

U start uw dagje uit in een gezellig cafe in hartje Amsterdam. Hier aan de rand van de rosse buurt bekijkt u een hilarische video over de tijd van de Penoze. Ook maken we een verrassende groepsfoto. Daarna haalt de gids u op en gaat het per fiets door Amsterdam. Onderweg een stop bij het huisje van Jordanese Joke. Het is even wringen maar eenmaal binnen weet u niet waar u kijken moet. Uiteraard maken we ook even een foto bij Willy Alberti en is er een stop bij het Jordanese café van Rooie Nelis.

Programma Dagje Plat Amsterdam

In de middag doet u de bekende Wallen Lachtoer van Raoul Serrée. U ziet de dames van plezier en Raoul kan daar smakelijk over vertellen, hij schreef vorig jaar het boek De Wallen in de jaren 60. U kunt ook kiezen voor een Lachworkshop met een echte Jordaneese! Onze acccordeonist sluit de middag in de kroeg met het opnemen van uw eigen smartlappen-cd! Met rooie oortjes gaat u weer naar huis en dat is zeker niet van de kou!

1030 uur koffie/thee + hilarische video rosse buurt jaren 60
1115 uur op de fiets door Amsterdam met stop bij Amsterdamse Joke en Rooie Nelis
1330 uur lunch optioneel
1445 uur Lachtoer Wallen met Raoul Serrée inclusief verrassende groepsfoto en leuk aandenken of Lachworkshop met echte Amsterdamse
1630 uur smartlappen zingen in de kroeg met accordeonist en cd opname
1800 uur einde

Ik wil meer informatie Boek mijn uitje