Wallen Lachtour

Baantjer Speurtocht met dakloos lijk tegen de kerkmuur!

Met de Baantjer Speurtocht treedt u in de voetsporen van rechercheur De Cock! Appie Baantjer en Dick Vledder waren onze gast, bekijk de video maar. Deze spannende speurtocht door het Amsterdam van rechercheur Baantjer is leuk voor jong & oud! Spelleider Raoul Serrée ontvangt u graag in een sfeervol cafe aan de rand van de rosse buurt. Na een hilarische video en de verrassende groepsfoto gaat u op stap! Reserveer onze de Cock-outfit!

Programma Baantjer Speurtocht Amsterdam

De Baantjer Speurtocht is een echte teambuilder. Tijdens deze speurtocht verkent u Amsterdam in kleine groepjes en onderweg voert een aantal ludieke opdrachten uit. Hierbij is de inhoud van onze Technische Recherchekoffer onmisbaar. U speurt bijvoorbeeld naar dakloze Henk die bij een kerkmuur ligt. Wie durft hem te fouilleren? Pauzeren tijdens deze Baantjer Speurtocht doet u in één van de vele gezellige kroegjes in oud Amsterdam. Dan kunt u meteen op een accordeonnetje de bekende Baantjertune oefenen. Daarna moet u nog de diverse Baantjerlocaties fotograferen, onder andere het favoriete drankje van De Cock achterhalen en in de Warmoesstraat een bijzondere ring zien te vinden. U bezoekt ook de plaats délict van de moord op prostituée Finse Henny (1958)!

  • hilarisch stukje video wallen jaren 60
  • verrassende groepsfoto
  • dakloze tegen de kerkmuur
  • prijs winnende team, straf slechtste
  • leuk aandenken aan de rosse buurt

Beoordelingen

Grapjas

Ben een paar dagen afwezig geweest maar alsnog een late reactie op de Lachdag van 8 oktober. Het was een fantastische dag. Louter positieve reacties van deelnemende collega's gekregen. Ook jouw rondleiding was super leuk waardoor de stemming er al meteen goed in zat. Kortom grandioos en een aanrader voor fam/bedrijfsuitjes. Een onderdeel van onze dag was het smartlappen zingen met cd opname, onder leiding van Martin, ook geslaagd. Lachworkshop: dat deze dame in staat was om ons de vreemdste opdrachten uit te laten voeren (hoop niet dat er een filmpje van is gemaakt wat eerdaags op YouTube verschijnt).

Anoniem

We willen je graag bedanken voor een geweldige dag! De rondleiding was top! We hebben vreselijk gelachen tijdens het smartlappen zingen. In de bus terug zorgde de CD weer voor veel gelach! De lachworkshop was heel bijzonder! Joki zorgde zeer snel voor de juiste sfeer. Wat een feest. Bedankt voor de organisatie. Van de collega's alleen maar goede reacties gehoord!


I want more information Book my trip