Travestieten Cabaret

avondje uit met entertainment

Een dagje Amsterdam kunt u niet beter afsluiten! Kies voor een avondje uit met travestieten cabaret! Terwijl u geniet van een 3 gangenmenu schotelen onze travestieten u een wervelende cabaret show voor. Onze sterren bezorgen u en uw gezelschap een hilarische avond, uniek in Amsterdam. Overdag man en ’s avonds op de hak, u moet het een keer meegemaakt hebben!

Programma Travestieten Cabaret

Deze dames verzorgen uw avondje uit in Amsterdam!
Belle Retouche, chic en stijlvol, geboren in het bruisende Frankrijk. Als fotomodel heeft zij over heel de wereld gereisd. De meest grote merken wilde met haar samenwerken vanwege haar geweldige poses. Totdat zij in Amsterdam de liefde van haar leven vond en afscheid nam van het modellenwerk. Tegenwoordig kunt u haar on stage of achter de cabaret bar bewonderen.

Corrie Camping, een gezellige Amsterdamse tante. Jarenlang werkte zij achter de bar op de beruchte camping aan de rand van Amsterdam. Hier deed zij haar eerste podiumervaring op tijdens het jaarlijks terugkerende Bonte Avond cabaret. Dit was haar op het lijf geschreven. De roem de aandacht, de mannen!

Karin La Fleur isde mooiste van onze travestieten en weet u op elke gelegenheid te amuseren en te laten lachen. Karin maakt er een pracht show van. Maar niet alleen haar act is geweldig, ook haar hele verschijning. Ze staat elke keer weer te schitteren in prachtige jurken op de melodieën van Karin Bloemen of Diana Ross.

Ik wil meer informatie Boek mijn uitje