Smartlappen Zingen in Amsterdam

Smartlappen Zingen bekend van All You Need is Love!

Het smartlappen zingen vindt plaats op de Zeedijk aan de rand van de rosse buurt. In ons sfeervolle café neemt u in twee uur tijd een mooie cd op. De kandidaten van All you need is love waren bij onze gast, bekijk de video hiernaast. En ook Wouter Bos, René Mioch, Xandra Brood & Emily Bremers deden deze smartlappenworkshop! Smartlappen zingen in Amsterdam doe je dus bij Van Aemstel Produkties. Nieuw: als je wilt dupliceren wij de cd ter plekke en wat dacht je van Smartlappen-On-Tour bij jou in de buurt?

Programma Smartlappen Zingen in Amsterdam

Deze workshop smartlappen zingen op de Zeedijk in Amsterdam is voor jong en oud! Nummers van Hollandse artiesten als Borsato, Jan Smit en Hazes maar ook My boney en Kee Seera ontbreken niet! De beste accordeonist van Amsterdam en een Jordaneese zangjuf (reserveren) helpen je tijdens deze workshop smartlappen zingen bij het opnemen van je eigen CD. Gezellig en weersbestendig in het oudste stukje Amsterdam. Onze tekstboekjes bevatten meer dan 65 Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse smartlappen. Voor vrijgezellenfeesten hebben we een leuk hoesje waar iedereen zijn naam op zet en voor creatievelingen bestaat de mogelijkheid om thuis een eigen tekst te maken op één van deze nummers.

  • verrassende groepsfoto
  • accordeonist
  • luxe tekstboekjes
  • cd opname
  • besloten deel café rosse buurt + versiering

Beoordelingen

Grapjas

Ben een paar dagen afwezig geweest maar alsnog een late reactie op de Lachdag van 8 oktober. Het was een fantastische dag. Louter positieve reacties van deelnemende collega's gekregen. Ook jouw rondleiding was super leuk waardoor de stemming er al meteen goed in zat. Kortom grandioos en een aanrader voor fam/bedrijfsuitjes. Een onderdeel van onze dag was het smartlappen zingen met cd opname, onder leiding van Martin, ook geslaagd. Lachworkshop: dat deze dame in staat was om ons de vreemdste opdrachten uit te laten voeren (hoop niet dat er een filmpje van is gemaakt wat eerdaags op YouTube verschijnt).

Anoniem

We willen je graag bedanken voor een geweldige dag! De rondleiding was top! We hebben vreselijk gelachen tijdens het smartlappen zingen. In de bus terug zorgde de CD weer voor veel gelach! De lachworkshop was heel bijzonder! Joki zorgde zeer snel voor de juiste sfeer. Wat een feest. Bedankt voor de organisatie. Van de collega's alleen maar goede reacties gehoord!


Ik wil meer informatie Boek mijn uitje