Neem contact op 020 - 683 25 92 / 06 53 90 90 90

Smartlappen Zingen in Amsterdam

workshop van All You Need is Love!

Zingen op de Zeedijk vindt plaats aan de rand van de rosse buurt. In een cafe op de Zeedijk neemt u in twee uur tijd een mooie cd op. De kandidaten van All you need is love waren bij onze gast, bekijk de video hiernaast. En ook Wouter Bos, René Mioch, Xandra Brood & Emily Bremers deden deze smartlappenworkshop! Smartlappen zingen doe je bij Van Aemstel Produkties in Amsterdam. Je kunt ook zingen en varen op de smartlappen boot Nieuw: een verrassende groepsfot en als je wilt dupliceren wij de cd ter plekke!

Programma Smartlappen Zingen in Amsterdam

Deze workshop smartlappen Zingen op de Zeedijk is voor jong en oud! Nummers van Hollandse artiesten als Borsato, Jan Smit en Hazes maar ook My boney en Kee Seera ontbreken niet! De beste accordeonist van Amsterdam en een Jordaneese zangjuf (reserveren) helpen je tijdens deze workshop smartlappen zingen bij het opnemen van je eigen CD. Gezellig en weersbestendig in het oudste stukje Amsterdam. Onze tekstboekjes bevatten meer dan 65 Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse smartlappen. En ter plekke nemen we een heuse smartlappen CD op! Voor vrijgezellenfeesten hebben we een leuk hoesje waar iedereen zijn naam op zet! Voor de creatieven onder u bestaat de mogelijkheid om thuis een eigen tekst te maken op één van deze nummers.

  • verrassende groepsfoto
  • accordeonist
  • luxe tekstboekjes
  • cd opname
  • besloten deel café rosse buurt + versiering

Beoordelingen

Grapjas

Ben een paar dagen afwezig geweest maar alsnog een late reactie op de Lachdag van 8 oktober. Het was een fantastische dag. Louter positieve reacties van deelnemende collega's gekregen. Ook jouw rondleiding was super leuk waardoor de stemming er al meteen goed in zat. Kortom grandioos en een aanrader voor fam/bedrijfsuitjes. Een onderdeel van onze dag was het smartlappen zingen met cd opname, onder leiding van Martin, ook geslaagd. Lachworkshop: dat deze dame in staat was om ons de vreemdste opdrachten uit te laten voeren (hoop niet dat er een filmpje van is gemaakt wat eerdaags op YouTube verschijnt).

Anoniem

We willen je graag bedanken voor een geweldige dag! De rondleiding was top! We hebben vreselijk gelachen tijdens het smartlappen zingen. In de bus terug zorgde de CD weer voor veel gelach! De lachworkshop was heel bijzonder! Joki zorgde zeer snel voor de juiste sfeer. Wat een feest. Bedankt voor de organisatie. Van de collega's alleen maar goede reacties gehoord!


Ik wil meer informatie