Neem contact op 06-53 90 90 90 / 7 dagen per week

De leukste feesten en uitjes in Amsterdam

Van Aemstel produkties is opgericht door Raoul Serrée. Hij studeerde aan de Vrije Universiteit en werkte voor Paul de Leeuw. Raoul schreef Amsterdam Ommuurd en De Wallen in de jaren 60 en organiseerde op de Nieuwmarkt het Festival aan de Muur. Sinds 1997 organiseert Raoul originele bedrijfsfeesten die te zien waren bij DWDD, het NOS Journaal en RTL Boulevard. Raoul regelde uitjes voor Yolanthe & Wesley, Charlène Heineken en Prinses Marilène.

 

Boek De Wallen in de jaren 60

 

Raoul Serrée kreeg in 2015 bejaarde hoerenmadammen en penoze-bazen aan de praat en dat leverde bijzondere verhalen op. En dat vonden veel lezers ook, het boek stond al snel in de top 10 van Scheltema! SBS 6 was bij de presentatie, bekijk de video’s. In 2018 verschijnt het boek Waargebeurd op de Wallen.

 

Goede doelen

 

Van Aemstel Produkties werkt als eerste uitjesbureau van Nederland met daklozen. Zo organiseren wij al bijna 10 jaar de van tv bekende daklozentour waarbij u Amsterdam ontdekt met onze zwervende Willem. Dakloze Henk ligt al 5 jaar voor lijk tijdens de Baantjerspeurtocht. En gaat u smartlappen zingen dan wordt de cd opgenomen door dakloze René. Steun deze daklozen en boek bij Van Aemstel Produkties!

 

Appie Baantjermuseum

Initiatief in 2008 van Raoul Serrée. De opening van het Baantjermuseum werd verricht door Peter Römer. Baantjer genoot van alle aandacht en van het feit dat al zijn spullen een plekje hebben gevonden in de beruchte Warmoesstraat! U ziet hier onder andere unieke manuscripten en bijzondere uitgave’s van de Cock; in het Chinees, Duits en Lets.

 

Special events

Ook voor uw Amsterdam event kunt u bij ons terecht. In 1999 organiseerden wij het Festival aan de Muur. In 2007 mochten wij in de nieuwe bibliotheek de verjaardag van misdaadauteur Appie Baantjer regelen. In 2008 openden we het Baantjermuseum. In 2011 organiseerden we de reünie van het Heineken rechercheteam en in 2015 was er de spectaculaire presentatie van het boek De Wallen in de jaren 60!